Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Zempléni Gondolatok - esemény weboldal

Komlóska település méltán ismert a magyar offline és online médiában. Nemcsak a Zemplén gyöngyszemének elnevezett falu, hanem a falu felett feltárás alatt álló vár is sokat hozzátett a település hírnevéhez.

A rendkívül agilis polgármesternek, emlékezzünk meg róla név szerint, Köteles Lászlónak köszönhetően több olyan esemény zajlik a településen, aminek látogatására nemcsak a turisták, hanem a kultúra iránt érdeklődők is elmehetnek. Egyik ilyen esemény a Zempléni Gondolatok rendezvénysorozat, aminek a weboldalát 2012 nyarán készítettük el és az oldal programozásán, a webgrafikán túl a folyamatosan megrendezendő eseményeket is frissítjük a weboldalon.

A pályázati forrásból megvalósított honlap kötelező szabályai miatt tartalmazza a megjelenítendő logókat, kiírásokat és a meghatározott formai és tartalmi követeléseket is.

Látogassanak el erre a csodálatos zempléni településre és hallgassa meg a Zempléni Gondolatok egyik csodálatos előadását!

Esemény és rendezvény honlap készítésére, kérésére kidolgozunk egy személyre szabott, pontos, korrekt árajánlatot. Logóreferenciáinkat megtekintheti a www.logoterv.hu oldalon.

zempléni gondolatok
http://www.zemplenigondolatok.hu/

Zempléni Gondolatok - Cum Deo .  .  .

Előadás-sorozat a Komlóskai Görögkatolikus Templomban
Komlóska, Ady Endre utca 20.

Minden hónap első szombatján este egy Paraklisszal
(Görögkatolikus szertartás - Mária ájtatosság) kezdődik.
Ezt követi két előadó kb. 45 - 45 perces előadása.

Szabadon választott témában, a helyhez illő gondolatokkal.

Az előadásokat ingyenesre tervezzük, hogy a szegény sorsú Zempléniek is részt tudjanak rajta venni. Az esetlegesen felmerülő előadói díjakat a becsületkasszából befolyt adományokból, illetve az Önkormányzataink finanszírozzák. Televíziókat és Rádiókat kérünk fel az előadások rögzítésére, későbbi lejátszására.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.