Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Weblapok készítése - Hogyan készül a honlap?

Weblap készítés menete

1. Kifaggatjuk a megrendelőt, milyen honlapot szeretne, milyen stílusú legyen, és milyen programozási feladatokat kíván velünk megoldatni.
A legfontosabb kérdés az, hogy mi a feladata a weboldalnak: képviselni a céget, egy termékről szól, sok látogatót szeretne, vagy az eladás a legfőbb szempont.

2. Amennyiben az ügyfél már rendelkezik domainnel, akkor azon a domain néven elkészítünk néhány grafikai tervet, és megbeszéljük a folytatást. Abban az esetben ha nem rendelkezik domain névvel, közösen megbeszéljük hogy melyik a legelőnyösebb a vállalkozás szempontjából, hisz a domain erősen befolyásolja egy weboldal eredményességét.

3. Ha már rendelkezünk elfogadott grafikai tervvel, akkor jön a munka java, azaz kell készítenünk egy weboldal specifikációt vagy egy honlap térképet. Ebben a tartalom alapján közösen készítjük el partnerünkkel, hogyan, melyik menüből mi következik, illetve a már elfogadott grafikai tervben mi hol jelenik meg.

4.
Ha kialakítottuk az oldal tartalmi szerkezetét, akkor kollégáink elkezdik a weboldal programozását. Ez természetesen már előzőleg is befolyásolta a weboldal kinézetét, designját, grafikáját.

5.
Amikor elkészült a weboldal programozása, feltöltjük a képeket, menükísérő képeket, szövegeket, videót az oldalra. Beállítjuk az email címeket, betanítjuk az oldal kezelésére a megrendelőt, és ekkor kezdődik az oldal jövőjét nagyban befolyásoló külső-és belső optimalizáció.

6. A belső optimalizáció már a szerkezet kialakítása során szóba került a tárgyaláskor, hiszen a megfelelő kulcsszó készlettel rendelkező szöveges és fényképes tartalom határozza meg a weboldal jövőjét. Mivel programunk beszédes url-lel rendelkezik, együtt kialakítjuk az oldal kulcsszavait, a title sort illetve a tartalom címei eleve úgy készültek, hogy azok a domain névben hatásosan, eredményesen jelentkezzenek.

7. Felkészítjük a weboldal eredményességét nagyban meghatározó rendszeres frissítésre a partnerünket, és javasoljuk a linképítési szolgáltatásunkat, ami a honlap népszerűsítését és mai divatos szóval, keresőoptimalizálását jelenti. Ez egy nehéz munka és nem is kevés.

8. Amennyiben a megrendelő úgy kívánja, a weboldalt kezeljük, hostingoljuk, és a továbbiakban is vállaljuk folyamatos népszerűsítését.

Kérje ajánlatunkat, sikeressé teheti egy jó honlap, vállalkozását. Dolgozzon Ön helyett a honlapja!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.