Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Tábor honlap - természetvédelmi weboldal

Nyári táborok, erdei iskolák a programjaik meghirdetésére, céljaik bemutatására, illetve a kutatótáborok esetében az eredmények közlésére készíttetnek weboldalt.

A weboldalon igény szerint fórumok, blogszerű bejegyzések is tehetők. Az évente ismétlődő táborozás élményei, fényképei, és videói mindig elérhetők.

A Hortobágyi természetvédelmi kutatótábor honlapját átadtuk a tábor szervezőjének, reméljük, hogy a 2013-as tábor idejére sikerül feltölteni tartalommal, miután betanítottuk a weboldal kezelését.

Természetesen igény szerint az elkészült weboldal használatát betanítjuk, de keretszerződésben vállalhatjuk bármely honlap kezelését, klasszikus webmesteri munkálatokat is.

honlap
www.alfoldkutatas.hu
Hortobágyi természetvédelmi kutatótábor

A táborozás célja, jellege, módszerei

Már az első tábor céljaként is egyszerre fogalmazódott meg a természeti-környezeti nevelés ügye, s a hozzá szorosan kapcsolódó gyakorlati természetvédelmi tevékenység. Az első Ohati-tábor célkitűzése konkrétan: "a gyakorlati természetvédelmi munka mellett a tereptani ismeretek elsajátítása, ökológiai és egyéb természeti jelenségek megfigyelése, rögzítése, növény- és állatgyűjtés, preparálás."

Ez a tábor még inkább gyakorlati munka elvégzésére szerződött. Kezdettől fogva az Ohati-erdőben korábban elhelyezett fészekodúk számbavétele, feltérképezése, kitisztítása és újabbak elhelyezése számított a fő feladatnak. Ha nem is járulékos programnak, de mindenesetre másodlagos fontosságúnak számított ekkor még a terepen végzett ökológiai megfigyelés, de még inkább a megtervezett kutatómunka. Legfeljebb alapismeretek elsajátításáról, a műszerek működésének tisztázásáról és azok kezeléséről lehetne beszélni.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.