Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Orvos honlapok, egészségügyi oldalak

Több egészségügyi szolgáltató számára készített az évek során a Civertan Grafikai Stúdió arculati kézikönyvet, logót és weblapot.

Az orvosi rendelők és az orvosok bemutatása egy speciális feladat egy orvosi honlap számára, hiszen a legfontosabb szempont az új páciensek megnyerése és a régi betegek megtartása. Tartalmilag kiemelten kell kezelni ahhoz, hogy gyorsan megtalálható legyen az érdeklődők számára a hasznos információ, tájékoztató és bemutató az orvosról illetve a rendelő szolgáltatásairól. Ami mindig bővítendő, az a gyakran ismételt kérdések, tehát azok a legfontosabb kérdések, amelyek a napi rutin folyamán előfordulnak és amelyekre nap mint nap válaszolnak a főorvosoknak, háziorvosoknak az interneten. Érdekes kiegészítő lehet az egészségpénztárak illetve azon partnerek megjelenítése, akikkel különböző vizsgálatot végeztetnek el.

kardiológia

Az orvosi honlapok kialakítására és az egészségügyi weboldalak designjára kedves példa a nemrég elkészült Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus belgyógyász honlapja (http://budapestikardiologus.hu/). A különböző szakterületeken dolgozó szakorvosok számára blogokat is szoktunk nyitni, ahol a gyakran feltett kérdések kerülnek megválaszolásra illetve cikkek, bejegyzések jelennek meg rajtuk, amit a weboldal népszerűsítése után egy további szolgáltatásunkkal egészítünk ki: egy-egy adwords kampánnyal.

Készítettünk weboldalt érsebészek, bőrgyógyászok, reumatológusok, gerincgyógyászok és belgyógyász számára. Amennyiben érdekli egy weboldal tervezési és kivitelezési árajánlat, keressen fel minket a civertan@civertan.hu email címen.

Egészségügyi weboldal referenciáink:
www.logoterv.hu/magyar/oldalak/egeszseg

NAPI MUNKA SORÁN HASZNÁLT KÉPESSÉGEK, TEVÉKENYSÉG
- Nem-invazív kardiológiai kivizsgálás, kezelés, gondozás
- Mellkasfalon-, illetve nyelőcsövön keresztül végzett szívultrahangvizsgálat
- Szív MR vizsgálat
- Centrális véna-, mellűri folyadék-,
szívkörüli folyadékgyülem szúrása, lebocsájtása
- Medikusok, rezidensek oktatása, felügyelete

ÉRDEKLŐDÉSI TERÜLETEK
Kardiológia, kardiológiai képalkotás, szívelégtelenség, pitvarfibrilláció


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.