Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Kertészeti weblap - tájépítész honlap

A Garden Kertészeti Kft-vel először baráti viszony okán, referencia fényképezéssel kerültünk kapcsolatba. A tulajdonos jó barátunkkal, Lukács Zoltánnal jártuk végig azokat a nevezetes fákat és fasorokat, illetve közterületeket és parkokat, amelyeket a Garden Kft. tartott karban.
garden
Az idős fák megmentése különösen tanulságos munka volt számunkra is. Több egyéb projektben is igyekeztünk segíteni a tájépítész és kertépítész cég munkáját, de a grafikai tervezés során először a logó elkészítése került sorra. Egy régi, kedves faminta alapján készítettük el, egyedi szlogennel a kertészeti cég emblémáját. A szlogen rövid volt és hatásos: Természetesen!

Ahogy a parkfenntartás és füvesítés során egyre komolyabb eredményeket ért el a vállalkozás, úgy lépett fel a kertészeti honlap tervezésének igénye is, amit szerencsére a Civertan Grafikai Stúdióra bíztak. Igaz, hogy ez a weblap már jó pár éves és azóta új, modern design irányok jelentek meg a világháló gyorsan változó palettáján, de a grafikai irány ebből is jól érzékelhető: tiszta, könnyen kezelhető és átlátható, egyszerű struktúrájú, adatbázis alapú weboldal.

Amennyiben kertészeti vállalkozása van és egy megbízható, gyors, professzionális honlapot szeretne, kérje a témával elfogult árajánlatunkat a civertan@civertan.huemail címen.

Logóreferenciáinkat megtekintheti a www.logoterv.hu oldalunkon.

garden
www.garden-kerteszet.hu

"A Garden Kft. rövid bemutatása

A cég 1990. februárjában alakult, és kertészeti szolgáltatásokra vállalkozott.

Fő tevékenységi köre:
- parkfenntartás,
- parképítés,
- fasorfenntartás,
- idős fák egyedi ápolása."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.