Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Fotósoknak képügynökségi webáruház

A Civertan Grafikai Stúdió a weboldalak fejlesztése közben egy új honlapot készített, mely a fotók, fényképek online kereskedését, értékesítését segíti. Ez egy olyan honlap - elsősorban fényképészeknek, fotósoknak, fotóriportereknek, akik árulni szeretnék fotóikat a világhálón, - melyen keresztül gyorsan lehet képeket értékesíteni, vásárolni biztonságosan és ellenőrzött módon. Nemcsak a fotósok, hanem a vásárló képkeresők számára is nagy segítség abban, hogy megtalálhassák a mindenkor a keresett fényképeket. A képek értékesítése lehet egyszerűbb, email útján, paypall bankkártya fizetéssel vagy az okostelefonok segítségével. A fotós termékek, a fényképek egyre nagyobb online igénye hozta létre ezt a képügynökségi webáruházat, mivel azt látjuk, hogy egyre többen keresnek a világhálón fényképeket kiadványaik, portáljuk, blogjuk illusztrálására. 

A digitális fotók fotóraktára több kategória szerint gyűjti galériába a nagy pixel méretű, jó minőségű fényképeket értékesítési célra. Az oldal rövid technikai bemutatása csak egy kis ízelítő a fejlesztésről. Természetesen grafikai tervvel, betanítással adjuk át a weboldal motort.

Érdeklődjön, kérdezzen a civertan@civertan.hu email címen.

Az oldalon tematikus kategóriákba sorolva képek adatlapjait lehet megnézni.
A képeket az oldalba épített keresővel is el lehet érni. Kereshetnek kategóriák és kulcszó szerint is, a fotót vagy a rajzot, álló vagy fekvő formátumot. A keresési paraméterek együttes használatával a találati lista szűkíthető.

A képeket kredit vásárlása után meg lehet vásárolni 3 féle felbontásban.
Ezek azonnal letölthetőek. Kreditet regisztrált és bejelentkezett felhasználók vásárolhatnak. Mindaddig, amíg a vásárolt kredit el nem fogy, az oldalról szabadon letölthetnek.

Az oldalhoz tartozik még egy portál rész is, ahol a témába vágó híreket, cikkeket lehet megjeleníteni.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.