Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
DTP - azaz kiadványszerkesztés, számítógépes grafikai tervezés

Idősebb grafikai stúdiók amikor a design, kiadványszerkesztési feladataikat kezdték tanulni, illetve készíteni, még DTP feladatot végeztek, DTP dokumentumokat hoztak létre, ami gyakorlatilag, speciális grafikai szoftverek segítségével, szöveg, grafika és fotók kombinálásával dokumentumokat állított elő.

kunpuszta

Ebbe a vizuális kommunikációk minden eszköze belefért, a logó grafikák és betűtípusok szerkesztésével létrejött brosúrák, prospektusok, és poszterektől akár az óriásplakátig is. A grafikai tervezők a kezdetekben vizuális kommunikációt hoztak létre, először még az internet nagyfokú felhasználása előtt nyomdászati céllal.Valószínűleg kevesen emlékeznek rá, a fényszerű gépek technikáját vette át az úgynevezett asztali kiadvány szerkesztés a "desktop publishing".

Ma már kevesen használják a DTP kifejezést a digitális fájlok asztali számítógépeken létrehozott kiadványszerkesztés megnevezésére. Ez az iparág, a számítógépes grafika - a félelmetes mennyiségű grafikai programok segítségével - nagyon gyorsan fejlődött. A lényeg, a cél, azonban nem változott, a grafikus a speciális grafikai szoftverekkel és a számítógép segítségével "a számítógép monitorán" rendezi a szöveget és a grafikát, méretezi a képeket, és fotókat, amiből elektronikus és nyomtatott dokumentum állítható elő gyorsan és hatékonyan.

honlap

A Civertan Grafikai Stúdió kezdetekben még DTP munkákat vállalt és még a hirdetéseikben is ez a rövidítés szerepelt a grafikai vállalásunkban. Ma már természetesen számítógépes grafikai tervezést hirdetünk és vállalunk tapasztalt diplomás grafikusok segítségével.

Tekintsék meg referenciáinkat! >>


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.