Kérje ajánlatunkat!

Weblapot könnyű
vagy nehéz készíteni?


Weblap készítés, tervezés mondhatjuk hogy manapság nagyon könnyű, de jó honlapot kivitelezni ellenben nagyon nehéz. Keresőbarát honlapot, kreatív dizájnnal még nehezebb. Bízzon szakértelmünkben, professzionális, több éves tapasztalattal és grafikai ismeretekkel rendelkező tervezőinkben, és döntése előtt tekintse meg referenciáinkat, kérje weblap tervezési és kivitelezési ajánlatunkat.

László János
E-mail: Civertan Grafikai Stúdió
Az örökségvédelem folyamatos átalakítás alatt

Az örökségvédelem folyamatos átalakulásban van a 2012-es és 2013-as esztendőben. Az állami feladatokat ellátó cégek egy közös központ alá tartoznak és még nem tudjuk, hogy mikorra áll fel a végső rendszer. Nagyon sok civil vállalkozás, baráti kör segíti tevékenyen a magyar örökségvédelem munkáját.

Dr, Dénes József régész és történész számára - mivel szerzőtársunk és segíti munkákat könyvekben, térképekben kutatásaival és véleményével - örömmel készítettük el a vállalkozásának a weboldalát.

Reméljük, hogy segítjük a partnerek megtalálásában, a Civertan Grafikai Stúdió weblap optimalizálásával és adwords jelenlétével minden támogatást megadott.

örökségvédelem
http://oroksegvedelem.hu

"Tevékenységi körök

Ahogyan az köztudott, a közelmúltban az ingatlan örökségvédelmi (régészeti, műemléki) szakterületen is számos jogszabály megváltozott s jelentős szervezeti és személyi változások történtek. A KÖH, mint olyan, a régi formájában megszűnt s szerepét közvetlenül a megyei kormányhivatalok részét képező Kulturális Örökségvédelmi Irodák vették át.

Az egyik legfontosabb időszerű dolog, hogy immáron eltelt tíz év a legelső örökségvédelmi hatástanulmányok elkészülte óta. A kulturális örökség védelméről szóló 2001. évi LXIV. tv. 66. § (1) előírása szerint, csak 10 évnél fiatalabb hatástanulmányokat, munkarészeket lehet beadni, ami szükségszerűen megköveteli a régiek megújítását is. Nem nehéz belátni, hogy  a legracionálisabb megoldás - ahol már készült - a régi anyagok felfrissítése."


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreLegfrissebb bejegyzések:
2017-11-12
Bakonybél, Szent Mauríciusz Monostor
 | részletek
2017 őszére elkészültünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor honlapjával. A honlaphoz egy webáruház kapcsolódik, mely monostori termékeket kínál, főleg olyanokat melyek helyben a  bakonybéli...
2017-07-06
A MAGYARORSZÁGI RÓMAI LIMES weboldala
 | részletek
Ősidők óta a vizek mellett lakik a föld lakosságának jelentős része, ezért ezeken a helyeken az emberi alkotások csodái koncentráltan találhatók. Egy ilyen területen fekszik a kiadványunk által...
2017-01-28
Kéményszerelők és cukrász üzemek weboldala
 | részletek
Újra bővült azon típusú szolgáltatásaink száma, amiről pár éve még azt gondoltuk sose készítünk nekik weboldalt, mert a Civertan Grafikai Stúdió látókörébe ilyen típusú szolgáltatás nem került...
»» minden bejegyzés


Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

CIVERTAN BT. | 1064 Budapest, Izabella u. 69. | Telefon: (06 1) 332 3261 | Mobil: 06 30 952 9533 | E-mail: civertan@civertan.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.