vissza | nyomtatás

Orvos honlapok, egészségügyi oldalak

Több egészségügyi szolgáltató számára készített az évek során a Civertan Grafikai Stúdió arculati kézikönyvet, logót és weblapot.

Az orvosi rendelők és az orvosok bemutatása egy speciális feladat egy orvosi honlap számára, hiszen a legfontosabb szempont az új páciensek megnyerése és a régi betegek megtartása. Tartalmilag kiemelten kell kezelni ahhoz, hogy gyorsan megtalálható legyen az érdeklődők számára a hasznos információ, tájékoztató és bemutató az orvosról illetve a rendelő szolgáltatásairól. Ami mindig bővítendő, az a gyakran ismételt kérdések, tehát azok a legfontosabb kérdések, amelyek a napi rutin folyamán előfordulnak és amelyekre nap mint nap válaszolnak a főorvosoknak, háziorvosoknak az interneten. Érdekes kiegészítő lehet az egészségpénztárak illetve azon partnerek megjelenítése, akikkel különböző vizsgálatot végeztetnek el.

kardiológia

Az orvosi honlapok kialakítására és az egészségügyi weboldalak designjára kedves példa a nemrég elkészült Dr. Pozsonyi Zoltán kardiológus belgyógyász honlapja (http://budapestikardiologus.hu/). A különböző szakterületeken dolgozó szakorvosok számára blogokat is szoktunk nyitni, ahol a gyakran feltett kérdések kerülnek megválaszolásra illetve cikkek, bejegyzések jelennek meg rajtuk, amit a weboldal népszerűsítése után egy további szolgáltatásunkkal egészítünk ki: egy-egy adwords kampánnyal.

Készítettünk weboldalt érsebészek, bőrgyógyászok, reumatológusok, gerincgyógyászok és belgyógyász számára. Amennyiben érdekli egy weboldal tervezési és kivitelezési árajánlat, keressen fel minket a civertan@civertan.hu email címen.

Egészségügyi weboldal referenciáink:
www.logoterv.hu/magyar/oldalak/egeszseg

NAPI MUNKA SORÁN HASZNÁLT KÉPESSÉGEK, TEVÉKENYSÉG
- Nem-invazív kardiológiai kivizsgálás, kezelés, gondozás
- Mellkasfalon-, illetve nyelőcsövön keresztül végzett szívultrahangvizsgálat
- Szív MR vizsgálat
- Centrális véna-, mellűri folyadék-,
szívkörüli folyadékgyülem szúrása, lebocsájtása
- Medikusok, rezidensek oktatása, felügyelete

ÉRDEKLŐDÉSI TERÜLETEK
Kardiológia, kardiológiai képalkotás, szívelégtelenség, pitvarfibrilláció