vissza | nyomtatás

Kertészeti weblap - tájépítész honlap

A Garden Kertészeti Kft-vel először baráti viszony okán, referencia fényképezéssel kerültünk kapcsolatba. A tulajdonos jó barátunkkal, Lukács Zoltánnal jártuk végig azokat a nevezetes fákat és fasorokat, illetve közterületeket és parkokat, amelyeket a Garden Kft. tartott karban.
garden
Az idős fák megmentése különösen tanulságos munka volt számunkra is. Több egyéb projektben is igyekeztünk segíteni a tájépítész és kertépítész cég munkáját, de a grafikai tervezés során először a logó elkészítése került sorra. Egy régi, kedves faminta alapján készítettük el, egyedi szlogennel a kertészeti cég emblémáját. A szlogen rövid volt és hatásos: Természetesen!

Ahogy a parkfenntartás és füvesítés során egyre komolyabb eredményeket ért el a vállalkozás, úgy lépett fel a kertészeti honlap tervezésének igénye is, amit szerencsére a Civertan Grafikai Stúdióra bíztak. Igaz, hogy ez a weblap már jó pár éves és azóta új, modern design irányok jelentek meg a világháló gyorsan változó palettáján, de a grafikai irány ebből is jól érzékelhető: tiszta, könnyen kezelhető és átlátható, egyszerű struktúrájú, adatbázis alapú weboldal.

Amennyiben kertészeti vállalkozása van és egy megbízható, gyors, professzionális honlapot szeretne, kérje a témával elfogult árajánlatunkat a civertan@civertan.huemail címen.

Logóreferenciáinkat megtekintheti a www.logoterv.hu oldalunkon.

garden
www.garden-kerteszet.hu

"A Garden Kft. rövid bemutatása

A cég 1990. februárjában alakult, és kertészeti szolgáltatásokra vállalkozott.

Fő tevékenységi köre:
- parkfenntartás,
- parképítés,
- fasorfenntartás,
- idős fák egyedi ápolása."